Back on track

I söndags natt runt två vaknade jag och mådde illa. Hade känt lite under dagen, men det kom och gick så jag tänkte inte så mycket på det då vi hade en sån trevlig em på leklandet.
Sen på måndagsmorgonen kom den, den underbara kräksjukan. Fyyy fan säger jag.  Hela måndagen var vi helt sänkta, den som klarade sig bäst var Alexios och Georgia. Alexios hade någon light-variant i fredagsnatt och Georgia har inte kräkts alls, tur var väl det då både jag och D-man hade fullt upp om man nu ska vara lite rolig.
Idag har jag kunnat ge mig ut en sväng och mat och kaffe har det längtats efter.
Annars har vi levt på coca-cola dessa dagar. ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.