Billig lösning

Förra året lämnade vi kvar Baby Joggern på ön. Det var nog inte så smart så här i efterhand. Nu vill vi inte ha med vår Teutonia vagn då hjulen tar så mycket plats i bilen och man har en massa annan packning som är mer nödvändig att ha med sig. Dessutom funkar joggern utmärkt nu när Georgia är över ett år.
Nu har jag dock hittat en bärsele från barnresebutiken som jag hoppas funkar, den är billig, 199 kr så man vet ju aldrig. ☺
Oftast får vi våra väskor körda till huset av våra grannar, men jag har inte pratat med dem ännu och om D-man går och hämtar vår moppe så kan vi andra börja gå och så kommer vi kanske halvvägs och får sen vagnen för resten av färden till huset.
Det låter nästan för bra för att vara sant..vi får la se! ☺
”Pack-it! är en serie praktiska och användbara produkter att ha med i fickan, i handbagaget, i dagryggsäcken eller i handväskan. Alla produkter som ingår i serien är lätta och blir små och kompakta i nedpackat skick. Pack-it! finns som bärsele, resebarnstol och Poncho samt som barnvagnstillbehör i form av sol- och insynsskydd, regnskydd, shoppingbag och transport/förvaringspåse.”
Text och bild lånad från barnresebutiken.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.