Den årliga almanackan

Sedan 2010 är jag kund hos Personlig almanacka och nu är det dags att beställa en ny. Har haft olika genom åren både i storlek, innehåll och bildmässigt. Det är det som gör det så kul att man kan variera och ändra ifall man saknar något.

Förra året trodde jag att jag beställt en med elefantmotiv, gissa min förvåning när den dök upp med en giraff. Jag hade i sista sekund varit inne och dubbelkollat och råkat trycka på en annan bild. Inte för att det var hela världen, men i år hoppas jag att gjort rätt och får elefanten då jag är väldigt förtjust i just elefanter.. 🙂

Om du vill beställa en almanacka har jag en rabattkod som ger 10% rabatt. Först till kvarn gäller, så skriv en kommentar om du är intresserad. (Erbjudandet gäller t.o.m 1 dec 2015.)

Bild lånad från personligalmanacka.se

Bild lånad från personligalmanacka.se

 

wpid-wp-1446632227456.jpg

Tittut..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.