Ett år äldre

Jaha ja då var man 45 år gammal. Hur snabbt hände inte det?? 🙂

Igår blev jag firad med massor av fina grattishälsningar på FB, instagram, sms och jobbet där jag  fick ett fint mail från mina kollegor i Indien samt choklad av min kollega Malin. Tack!!

 

Sen fick jag ett presentkort av Ewa på Svenskt Tenn,  jag som älskar deras sortiment. Tack snälla du!!  Jag har precis beställt detta underbara underlägg som jag spanat in i en evighet.

Bless this house oh Lord we pray, make it safe by night and day”. Underlägget introducerades av Estrid Ericson på 1950-talet, som en dörrdekoration avsedd att skydda hemmet från allt ont. Texten kommer från den första raden i en sång skriven 1927 av poeten Helen Taylor och kompositören May Brahe. Underlägget vilar på tassar av gummi som kan smälta vid för hög värme och skada ytan den står på.

Bild och text lånad från svenskttenn.se

Jag blev dessutom bortskämd med en ny mobil av D!! En Samsung S8. TACK min älskling!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.