Fötterna redo

Tänk så mycket enklare allt blir av ljuset, sol och lite värme. Håller ni inte med?!
Vaknade t o m före väckarklockan då jag bestämde att jag skulle komma iväg tidigt till jobbet. Allt går ju även snabbare när inte barnen hänger med en inne i badrummet och har tusen frågor. Vad är det? Mamma varför har du sånt i ansiktet osv osv.. ?

Inte många kottar på jobbet men det var skönt, fick ganska mycket gjort och kunde checka ut vid halv tre. Åkte till Bromma Blocks och handlade lite kläder till Georgia och trosor till mig. Tog en fika på Espresso house. En sojalatte med belgisk choklad. To die for!! Såå god! Så mysigt att glutta på folk en stund och ”tjyvlyssna” på andras diskussioner. Köpte även ett nytt nagellack från Essie till tånaglarna. Tyckte det matchar mina händer.

Avslutningsvis köpte jag med mig en räksallad från Erssons deli som jag njutit av på balkongen med ett glas vitt.
Och så har jag solat lite och haft pedikyr. Ibland är det så himla skönt att få vara själv, äta och göra vad man vill. ?

Idag hade jag mina blåa linnebyxor från H&M som jag skrev om häromdagen. Väldigt sköna, blir nog en favvobralla i sommar. Till det ett linne, kofta och halsband från House of Lola. En blus från Lindex och förra årets sneakers från H&M som använts flitigt.

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.