God & nyttig kvällsmat

Existerar inte för tillfället för mig. Efter en kväll i hopplöshetens tecken, med gnälliga, trotsiga barn som vägrar sova tryckte jag i mig två av dessa härligheter..Fattar ni att jag inte ens kände vad de smakade? och att de inte hjälpte ett skit,  för jag mår redan skit, är asförbannad och har dessutom den där helvetesveckan som jag sluppit så länge sen Georgia kom till så jag är FÖR FAAN VÄRD VARENDA JÄVLA HAVREBOLL!! oavsett om de smakar gott eller inte.

Sådärja, när det inte räcker att skälla på sin familj kan jag skrika lite här också så ni inte får för er att allt är en dans på rosor. 😂

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.