Höstens första vab-dag

Och där kom den, höstens första vab-dag. Märkte redan i lördags att Georgia var lite hängig och igår efter cirkusen rasslade det i halsen och bröstkorg plus en släng av feber. Så det fick bli en vilodag idag för henne. D-man jobbar hemma så jag kunde åka på en intervju på ett företag jag var på när jag blev gravid med Georgia och en hel del har hänt och händer fortfarande på det bygget så vi får se senare i veckan vad det kan bli med detta. ?

Jag tog mina nya blåa byxor från Kapp-Ahl tillsammans med ett linne från House of Lola och blus H&M. Halsband från Ajlajk och SaharaSilver. Och mina sköna sketchers på fötterna. Ocean Robe var på dit, men sen var det så skönt ute så jag klarade mig utan. 

Lillfia har sovit länge så jag hoppas detta är en lindrig variant för henne. Själv har jag en typisk förkylningshuvudvärk och så sticker det i halsen..bläk!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.