Lite läskig reaktion 

Mått konstigt sen jag vaknade i morse, yr och ont i kroppen. Till lunch åt jag en omelett och plötsligt känner jag hur det börjar klia i mitt vänstra armveck. Världens allergiska reaktion mot något som jag inte riktigt förstår mig på.

Antingen mot äggen för det var annars bara lite fetaost och några små slantar av korv i. Fast jag funderar starkt på om det inte är något stressrelaterat. Kännt mig så stressad, arg och ilsken de senaste veckorna så jag tror kroppen säger ifrån nu. Det blir att vila i morgon. Georgia är snorig och lite låg hon med så det får bli en tjejmysdag första dagen på veckan.

Skumt utslag, någon som varit med om något liknande?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.