Med hus

For till Sollentuna idag för att skriva under papper hos juristen angående Koster.
Mötte upp mamma utanför och idag var hon inte så pigg. Hon hör dåligt också och hamnar som i en annan värld. Försökte bita ihop och inte visa min frustration vilket är svårt. Tur att Georgia var med så jag har något att fokusera på.
Inser ju att hon inte är någon ungdom längre och dessutom schabblat bort så många år på att dricka och tycka synd om sig själv.
Orkar på nåt sätt inte tycka synd om henne längre, fast jag ändå gör det..Make any sense??

Och även om det känns skönt att jag nu snart äger Koster själv så blir det på nåt sätt ännu ett avstånd ifrån varandra.
Svårt att förklara, skulle nog kunna bli en bok om allt det här… 😉
Mamma tycker nog det är sorgligt så klart, även om hon inte visar det och samtidigt skönt att slippa kostnaderna, speciellt när hon själv inte orkar utnyttja huset längre.
Efteråt gick jag en sväng i centrum, var inne på Lagerhaus och köpte en skärbräda i porslin. Tycker de är så fina. Kanske inte världens mest praktiska, men den ska nog få ligga framme bara. Med något fint på.
Börjar tro´t eller ej längta till jul nu, att få ta fram adventsljusstakarna och göra lite mysigt. Baka pepparkakor med Alexios och julpynta.
D-man kom hem från Köpenhamn igår och hade köpt en Star Wars julkalender till Alexios, men åååh så lång tid det är kvar tills han får öppna första luckan, Han vill ju helst öppna alla på en gång. Hahaha
Vit skärbräda i porslin från Lagerhaus 79 kr
Poff, lampan i hallen gick..
Gråa HoL leggings, Native dress HoL, Grå mammakofta från H&M. (en gammal trotjänare från graviditeten med Alexios) och Sally Shawl i  powder HoL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.