Nya ögon och lite nervös

Idag tog jag mina nya Hugo Boss glasögon, känns så skönt med nya bågar, det andra paret jag valde är en Burberry båge, ett märke jag har på mina förra och de går mer åt brunt. Dagens outfit bestod av nästan bara House of Lola så när som på strumpbyxorna och underkläderna. Bra jobbat för en Lolafantast tycker jag. 🙂

Är lite nervös inför morgondagen då vi på vår avdelning på jobbet ska till chefens land utanför Norrtälje på en dagskonferens. Ja det är jag inte nervös över, själva turen dit, men förutom jobbrelaterade saker ska vi ha aktiviteter och då pyssla med hans hästar. Jag är fullkomligt livrädd för hästar, tycker de är så vackra djur, men vågar knappt vara i närheten av en. Men man ska väl ta itu med sina rädslor så det är väl bara att bita i det sura äpplet och säga hej lilla pålle, nu är du snäll mot mig! Man ska tydligen visa vem som bestämmer…hahaha Jag har iallafall lovat mig själv att inte rida. Jag börjar med att närma mig hästen och klappa….kanske…. 🙂

Fortsättning följer…

20150922_212217

5*Lola idag. Linne, tröja, kjol, halsduk och skor.

5*Lola idag.
Linne, tröja, kjol, halsduk och skor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.