Nytt jobb


Försöker anpassa oss till vardagen så smått, har några dagar kvar på ledigheten innan det är dags för förskolan för barnen nästa vecka.
Det är lite svårt då vi vänt på dygnet och äter lite så där hipp som happ och en hel del godis och glass som hör sommaren till. ☺
I dag lämnade jag barnen hos yaya och åkte på en jobbintervju som kändes så himla bra, så där så man får en bra feeling i magen och det visade sig vara ömsesidigt så jobbet blev mitt. Woop woop!! ? Nu väntar en helt ny branch inom läkemedelsutrustning och en massa nya uppgifter. Ska bli jättespännande och jag börjar den 31:a augusti.
Så himla skönt att det löst sig och att jag får nära till jobbet även denna gång.

Hämtade ut min nya jacka idag också. Såå snygg så det blev en väldigt bra dag idag.

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.