Påfyllning av schampo

Har sedan tonåren haft problem med min hårbotten. De senaste åren har jag haft lyckan att testa produkter från Neccin efter tips av min frisör och den är nu såå mycket bättre.
Sen gillar jag verkligen att köpa dessa stora salongsflaskor på 1 liter. Dryga och räcker därför så länge!

Schampot är färgbevarande och innehåller stärkande vegetabiliska proteiner som ger livfullt och vackert hår. Det är fortfarande lika skonsamt och helt paraben- och sulfatfritt!

Självklart har Grazette of Sweden behållit den unika tensidblandningen i schampot, som kombinerat med mjällbehandlande Piroctone olamine, gjort Neccin® så framgångsrikt. Receptet minimerar uttorkning och hudirritation samt lugnar hårbotten. Neccin® 1 Shampoo Dandruff Treatment är en pålitlig och sund lösning på dina hårbottenproblem, samtidigt som det ger högkvalitativ hårvård. Ditt hår blir friskt, glansigt och attraktivt!

Neccin® 3 Conditioner Dandruff Protector är ett fuktgivande balsam som gör håret lent och lättkammat. Produkten är färgbevarande och innehåller stärkande vegetabiliska proteiner som ger livfullt och vackert hår. Neccin® 3 Conditioner Dandruff Protector är extra skonsamt för både hud, hår och miljö tack vare ett lätt nedbrytbart konditioneringsämne. Balsamet är lämpligt att använda efter tvätt med Neccin® schampon eftersom det bevarar verkan mot mjäll. Neccin® 3 Conditioner Dandruff Protector är dessutom parabenfritt!

Sen vill jag ge ytterligare ett tips på ett torrschampo från Biosilk.
BioSilk Dry Clean Shampoo är ett torrshampoo
som rengör håret utan vatten, absorberar
överflödig olja och eliminerar lukt. Det ger ett
omedelbart lyft samt volym och textur till håret.
Den rika, intensiva formulan med vitaminer och
örter smälter in perfekt och matchar alla hårfärger
felfritt. Dry Clean Shampoo är en aerosolspray
som ger en exakt och jämn applicering utan kladd
varje gång.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.