Refunder – Pengar tillbaka

Refunder är en tjänst som hjälper dig att få pengar tillbaka på dina onlineinköp och fungerar i 370 välkända onlinebutiker. Som buzzador har jag nu fått chansen att prova på och utvärdera denna tjänst och mitt uppdrag är att genomföra minst ett onlineköp under kampanjperioden via refunder.se samt installera och utvärdera Refunder-knappen. Refunder-knappen är ett tillägg i webbläsaren som håller reda på vilka butiker man får återbäring hos när man söker på Google eller surfar runt på nätet.

Mitt första köp gjorde jag hos RUM21 som säljer heminredning, inredningsdetaljer och möbler på nätet och väljer sina varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa sina kunders intresse för inredning. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med exklusiv designkänsla.

Mitt första intryck av denna tjänst är att det var smidigt att installera Refunder-knappen och att aktivera sin återbäring hos butiken. Man genomför sitt köp och kan sedan på ”Sina sidor” under ”Mitt konto” se den inkommande återbäringen man kommer få. När det sedan är godkänt flyttas pengarna över till utbetalning och man väljer om man vill ha det utbetalt till sitt bankkonto eller via PayPal.

Vad jag köpt får ni se senare i veckan.  En ledtråd är att det är till köket. 🙂

Några av de butiker Refunder samarbetar med. Bild lånad från buzzador.com

Några av de butiker Refunder samarbetar med. Bild lånad från buzzador.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.