Roadtrip

Igår packade vi in oss i bilen och åkte genom ett vackert sommar Sverige. Grönt så långt ögat nådde och massor av lupiner längs vägarna. Är väldigt förtjust i lupiner, fast de klassas som ett ogräs tror jag. Tycker de är vackra där de står i dikesrenen i sina härliga färger och är för mig ett tecken, att nu är sommaren här. Vår destination blev Trollhättan (Peter Lemarcs) hemstad där vi stannade och tog en hotellnatt innan färden skulle fortsätta mot Koster. Vi bodde på Hotell Kung Oscar Ett helt ok hotell fast rummet kändes lite hafsigt städat. D-man och jag har bott här tidigare och då var det mycket bättre. Sen var det ett stort minus att inga restauranger var öppna. En sommarkväll?? Ok att det var söndag, det fanns massor av olika restauranger men alla var stängda. Himla trist, vi hittade The Biskop Arms till slut, men  fritösen hade pajat och servicen var väl sisådär.

Efter en god hotellfrukost bar det av igen, skönt att ha så nära till Strömstad för en gångsskull.  Var framme i ett nafs och hann med en tidigt förmiddagsbåt ut till ön. Som vi firade med varsin kall öl.
Nu myser vi i soffan. Barnen är duschade och redo för sängen strax. Får se om vi föräldrar kan umgås lite eller om vi somnar av ren utmattning. ☺

image

image

image

image

image

Avslutningsvis en låt av Peter Lemarc som jag lyssnat massor på genom åren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.