Torr hårbotten

Jag har emellanåt en riktigt torr och kliande hårbotten och oftast när jag har någon infektion i kroppen eller att jag har använt mycket hårvårdsprodukter. Då har jag ett bra tips som jag vill dela med mig av:

Jag tvättar håret med Aloe Hand & Face Soap och sprayar hårbotten med Aloe First.

Aloe Hand & Face Soap är mild nog att användas dagligen över hela kroppen av såväl barn som vuxna, även för dem som har känslig hud. Den ger ett rikligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Eftersom den är så mild är det inte skadligt om man råkar få den i ögonen. Därför kan den med fördel användas som barnschampo. Aloe Hand & Face Soap är pH-kontrollerad och biologiskt nedbrytbar.

Aloe First är en skön spray med Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar och lugnar din hud. Till exempel efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller i den torra luften på flygresan. Passar också fint för hår och hårbotten.

Så här använder jag produkterna:
  • Tvätta håret med Aloe Hand & Face Soap,  Ta en liten klick i handen och arbeta varsamt upp ett lödder. massera sedan hårbotten ordentligt. Skölj och upprepa ytterligare en gång.
  • Handdukstorka håret lätt och spraya hårbotten med Aloe First. Låt torka och upprepa gärna under dagen/kvällen.

Båda produkterna finns att köpa i min webshop