Typiskt

Lämnade barnen hos thia och thios idag då de längtat så efter dem. Så nu får de fyra mysa tillsammans till i morgon då vi hämtar hem dem igen. Galet skönt att få lite egentid och göra saker som vanligtvis tar nååågot längre när man har barn. ?
Vi var till Puustelli och fixade inlägg till en kökslåda, sen till Sollentuna centrum för jag hade bestämt för mig att Granit låg där, me icke. Lämnade istället in min GANT klocka som jag var så stolt över att den fungerade igår. Igår kväll stannade den och det visade sig att den läcker batterisyra. Så typiskt!! Så nu är den inlämnad så ett urmakare får titta på den ordentligt. Hoppas verkligen att den inte är förstörd. Vi åkte till Stinsen för där ligger det en Granit affär och vi köpte en skrivtavla till köket som D-man nu monterat. Så himla bra att kunna anteckna vad som är på gång.
Nu är det snart mello, lite godis och ett glas rött. I morgon förmiddag dags för nya naglar så jag är snygg till mitt nya uppdrag som börjar på måndag. Lite pirrigt är det som vanligt.

image

Några HoL godingar, Lace sweater, just a singlet i färgen mud och Sally sjalen i zebrano

image

Äntligen ordning och reda i låddan

image

Ny skrivtavla

image

Älskar ljusen från Bridgewater

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.