Underbara dagar i Skåne

Förra torsdagen drog vi till Skåne tidigt på morgonen, dels för att slippa åka i den värsta värmen, men också för att utnyttja de 3,5 dagar vi skulle spendera med D-mans kusin, Tomas och hans familj i Staffanstorp.
Resan gick bra så vi var redan framme strax efter lunch så gissa Alexios glädje över att få hoppa i deras pool som är alldeles ny för i år.
På fredagen åkte vi till stranden och havet vid Lomma. Långgrunt och skönt i vattnet när man väl kom i. Spenderade några sköna timmar med god picknick och senare på kvällen kom D-mans moster och andra kusin över på middag. En trevlig kväll med mycket skratt.
Lördagen tillbringades vid poolen och framåt kvällen åkte vi till Jakriborg och lyssnade på allsång och åt pizza. Helt otroligt att alla fyra barn stod ut över en timma. Varmt som det nu var.  
Även söndagen spenderades vid poolen. Fick tänka lite på skruttan som är betydligt mer känslig för värme än sin storebror.
Vi lämnade kusinerna med en klump i halsen, var så himla mysiga dagar och en sån bra start på semestern för oss med detta strålande varma sommarväder så det kändes sorgligt att åka.
Nu har vi tummat på att försöka ses en gång om året.
Tusen tack för härliga dagar i vackra Skåne!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.