Veckan då allt händer

Den här veckan är verkligen fullbokad nästan varje kväll. I går kväll var jag en sväng hos Mala. Det var alldeles för länge sen sist så vi uppdaterade oss och pratade bort några timmar medans Sverige matchen gick på teven, tyvärr med mindre lyckat resultat.

I dag var vi och förnyade Alexios pass och sen åt vi mjukglass och spanade på poliser och polisbilar då glasskiosken lägligt nog låg precis brevid passenheten. Mycket spännade tyckte Alexios och män i uniform är ju något att vila ögonen på även för mammor.. ?

I morgon kväll blir det äntligen ett besök hos Emma och få nya naglar. Längtar såå då jag ”gått över tiden” vilket är medvetet, men nu är naglarna verkligen inte vackra och alldeles för långa för att jag ska trivas.
På torsdag är det avslutningsmiddag för Alexios och hans grupp på förskolan och de ska lämnas finklädda och få god mat och umgås några timmar innan vi hämtar hem dem igen.

Ja och sen var det fredag. Tjohoo då har jag inget inbokat men massor av saker att göra ändå.

Bjuder på några outfitsbilder med mycket House of Lola, så klart! ?

Sista bilden är en ny poncho som låg i lådan idag och som jag tror kan bli flitigt använd i sommar om kvällarna är svala.

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.