Veckan som gick

Oj vad veckan gick fort.
I onsdags var jag på sommarmiddag med mitt konsultbolag. På Kmärkt inne i Stockholm. Trerätters meny som var magiskt god. Nackdelen med att äta sådär mycket sent på kvällen med några glas vin gör ju att man nästan känner sig bakis dagen efter. Torsdagen blev därför lite seg plus att mina fötter värkte då jag envist gick med nya Moheda träskor hela dagen och kvällen. ? Supertrevligt var det iallafall och jag är så glad att jag får vara en i detta härliga gäng.

image

Ett paket från Lola hämtade jag igår. Med jackan Ocean Robe i svart och grått. Så mysiga och nu när jag fick två jackor till priset av en behåller jag båda.
Och sen ett par Escape shorts i grått. Har inte bestämt mig angående dessa än. Måste prova dem igen.

image

image

image

I dag har vi firat vår pojke som fyller 6 år. Det var ju igår du föddes min älskling. ? Tiden går verkligen så fort.
Presenter och sång på morgonen. God middag och glass och jordgubbar till efterrätt. I morgon kommer familjen och firar så då blir det tårta. Härligt när man kan fira i dagarna två.

image

image

Älskar dig mer än ord kan beskriva även om vi bråkar så det ryker emellanåt. Du är ändå världens snällaste, empatiska och känslosamma pojke med tusen funderingar.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.