Vila, äta, städa och bråka

Vi vaknade tidigt idag och nu är även Georgia förkyld så redan klockan nio var hon trött igen och sov en timme till.
Jag passade på att vila jag med. Så skönt, känns som jag är konstant trött just nu och förkylningen den vill ju aldrig ge med sig.
Sen när vi vaknade åt vi pannkakor med blåbär och grädde och jag tog mig an Georgias rum och försökte bringa någon ordning i kaoset. (som för övrigt genomsyrar hela lägenheten, men det är väl bra att börja i någon ände)

Efter hämtning på förskolan och lite lek i parken gick vi hem och fikade på balkongen. Mina små troll satt så fint brevid varandra och mumsade på bullar och drack saft. Så länge höll vi sams Alexios och jag sen var det dags för trots och nej nej nej till precis allt. *suck*

I morgon drar vi till Polisen och skaffar nya pass åt oss. Mitt och D-mans har gått ut och Georgia måste ha ett så vi kan åka utomlands. Alexios går ut nästa sommar så där klarar vi oss ett år till.

image

Trött mamma

image

image

image

Mina trollungar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.