Idag åkte jag till P för att vi skulle ut på tur på landet och hälsa på vår coach Susanne från Forever Living. Man kan väl säga som så att så fort jag och P är i farten så händer det nåt. Nu körde vi vilse kan man lätt säga och kom sisådär 30 minuter efter sagd tid. Lite genant så klart, men vi ursäktade oss med att gps kvinnan inte var vid sina sinnens fulla bruk utan svamlade om att vi skulle svänga vänster precis hela tiden. ?
Vi fick dock flera trevliga timmar med genomgång och tips hur man kan lägga upp sin egen Forever verksamhet och så pladdrade vi om en hel del annat också, sånt vi kvinnor gärna gör..

Det var riktigt ruggigt när solen gick i moln så jag var väldigt tacksam över att jag tog både jacka och sjalen med mig, även om vi satt inne så drog det så då kunde jag svepa in mig i min Sally sjal.

image

Ocean Robe till Diamond pants från House of Lola.

image

Snyggaste jack/kavajen och ett Lola armband kikar fram.

Bra frusen när jag kom tillbaka hem och det har hållt i sig hela kvällen. Men jag har legat nerbäddad och fixat ett till Instagram konto som bara handlar om aloe vera, hälsa och välbefinnande. Den här sommaren ska jag fila på min verksamhet. Vore verkligen jättekul om man kunde få fart och få sälja så det ryker.  ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.