Länge sen sist

Blev några veckor av bloggtorka. Men nu är jag tillbaka. ? I morgon gör jag min sista dag sen semester i 14 dagar. Ska bli sååå skönt. Vad vi ska göra lär ni få se. Packar för fullt och bockar av mina listor.

I förra veckan slog jag äntligen äntligen slag i saken och signade upp mig hos Itrim Jag var i kontakt med dem för några år sedan, men sen blev jag gravid med Georgia och la det där med träning och kost på hyllan. Nu känner jag verkligen för att komma igång och i måndags fick jag en träningsintroduktion av deras cirkelträning. Enkla maskiner som ändå ger effekt. Me like! Ska varva träning med ett kostupplägg som kallas Shape. Så nu har jag handlat nya träningskläder och så behöver jag ett par skor sen är jag redo för att kicka igång v 31. Jättespännande och jag kommer skriva mer om detta när jag är igång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.