På min älskade ö

Tidig tidig söndagsmorgon drog vi iväg hela familjen mot ön. Redan 5 minuter efter frågar Alexios, är vi framme snart?? Hahaha jag var visst likadan som liten och förstår nu att pappa blev liiite trött på mig. ?
Resan gick bra, knappt någon trafik och ”bara” ett kräkstopp sen var vi framme i Strömstad och ute i huset strax efter kl 15. Såå skönt och det sprack upp och solen hälsade oss välkomna.

I morse tog jag en långpromenad själv. Ska försöka ta en varje morgon och få upp flåset lite igen. Hade tänkt lyssna på musik, men omgivningarna talade sitt språk så jag njöt av vinden, havet,  lukterna och fågelkvittret. Som balsam för själen och kaffet och frukosten var extra god när jag kom tillbaka.

Tyvärr har det spöregnat hela eftermiddagen. Vi hann en snabbis till affären för att köpa mer bröd, men annars har vi myst inne.

image

Mjuk och skön reseoutfit. I Lola så klart!

image

image

Underbar eftermiddag och kväll!

image

image

Min paradis!!

image

image

Huset ser ut som ett bombnedslag efter en dag...

image

Lillfia hjälper mamma med våfflorna.

image

Kaffe & tidning när barnen är sams en stund..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.