Slut på energi

Är så oerhört sur idag eller egentligen mer förbannad om jag ska vara ärlig. Att jag alltid på ett eller annat sätt ska träffa på människor som är sura, bittra och bitska. I mitt fall också mitt möte med kvinnor i chefsposition. Det tar så j..la mycket av MIN energi. Att försöka parera, tänka mig för, förstå och ”ta hänsyn” till vuxna kvinnor som utåt sett ska vara så förbannat tuffa och ha svar på allt. Men egentligen har en självkänsla långt ner i skorna.

Förr tappade jag liksom orden när en sån människa ”satte” sig på mig. Men nu har jag lärt mig att det bästa är att avbryta eller ifrågasätta saker som en sån person kan säga eller göra och det blir verkligen så obekvämt för den människan. Att behöva förklara sitt beteende eller hur de tänker när de flesta andra låter personen hållas.
Hur gör ni när ni utsätts för jobbiga saker rörande jobbet?

Så skönt att halva veckan gått iallafall och helgen närmar sig igen. ?

Bjuder på några av veckans outfits. Blandat House of Lola med bl a Lindex, H&M och Soaked in luxury.

Och så en bild på min lilla goa tjej som testar vårat tålamod på alla sätt men  som jag älskar mer än allt. ❤

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.