Vilken helg!

Spenderade min helg i Göteborg på Forevers Scandinavian Gathering och vilken helg det blev!! Helt omtumlade, berörande, glatt och sprittande på en och samma gång. Jag har helt klart valt rätt Network Marketing företag med de bästa produkterna, och människorna!

Även om tåget var kraftigt försenat från Stockholm på fredagseftermiddagen gjorde inte det så mycket. Jag tog ett glas Amarone på Centralen i väntan på avgång. Tittade på folkvimlet och lyssnade på sorlet. Kom ganska sent fram till Quality Hotel Panorama. Ett mysigt hotell, ett stenkast från Svenska Mässan med trevlig personal och härlig stor frukostbuffé.

Scandinavian Gathering är en stor träff för oss som är Forever freaks där olika talare , både interna och externa ger tips och råd från sina business. Forever firar även 40 år globalt i år, varav 20 år i Scandinavien så det var mycket att fira denna helg. På kvällen var det en stor middag i Gatsby tema, men vi var några från vårt team som gick till en turkisk restaurang, Taras i närheten. Dit kom också Ewa som jag inte träffat på fyra år!!! Sååå roligt att ses och vi hade mycket att prata ikapp, vi gick sedan en promenad i stan och hamnade på Pigalle för ett glas Chablis innan vi skildes åt. En lång härlig fantastisk lördag där jag var igång från tidig morgon och ramlade i säng kl 2 på morgonen.

Söndagen var snäppet ännu bättre, med talare som verkligen berörde på många plan. Det som jag verkligen gillar med Forever förutom fantastiska produkter är den personliga utvecklingen man får, om man vill och är intresserad. För mig har det öppnat dörrar till helt nya spännande saker. Detta var första gången jag var med på en Gathering och jag är så nöjd med helgen även om det blev intensiva dagar blandat med mycket intryck, information, musik, dans, skratt och tårar tillsammans med goa kollegor. Jag var helt tom i huvudet när jag satte mig på tåget hem i söndagskväll. Men lycklig och så glad att jag valde att vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.